روش های واردات قاچاق از دبی؛ مراقب باشید!
واردات قاچاق یکی از آفات مهمی است که تجار و عاملین واردات و صادرات کالا به کرات با آن برخورد داشته و بایستی بکوشند تا حد امکان از آن اجتناب نمایند. برای اینکه حرفه بازرگانی خود را از شر قاچاق و قاچاقچیان فرصت طلب حفظ کنید، لازم است که ابتدا روشهای واردات قاچاق به داخل کشور را بشناسید. ما در این مقاله قصد داریم به شما مصادیق قاچاق از کشور امارات را معرفی نموده و جریمه تعریف شده برای این فعالیتهای اقتصادی غیرمعمول را شرح دهیم. در نهایت به معرفی درگاه امن واردات کالا از چین و دبی یعنی وبسایت کاوان تأمین میپردازیم.
قاچاق کالا به چه معناست؟
در مفهوم ساده، کالای قاچاق به هر کالایی اطلاق میگردد که ورود آن به کشور ممنوع بوده و در حقیقت فاقد مجوز لازم برای ورود به کشور است. به عبارت دیگر، هرگونه کالایی که به صورت غیرقانونی و بدون پرداخت مالیات گمرکی یا برخلاف مفاد محدودیتهای واردات کشور از طریق دریا، زمین یا هوا به کشور وارد میگردد، تحت عنوان قاچاق شناخته شده و فرد خاطی را قاچاقچی مینامند.
روشهای واردات قاچاق کالا از کشور امارات متنوع بوده و افراد سودجو میکوشند تا با توسل به این روشها بدون زحمت و با صرف هزینه اندک به خرید و فروش کالا بین کشور امارات و ایران بپردازند و به این طریق سود کلانی به جیب بزنند. در ادامه به شما مصادیق قاچاق کالا از دبی را معرفی خواهیم کرد:
قاچاق کالا از طریق واردات ته لنجی
یکی از روشهای پرطرفدار در بین قاچاقچیان، واردات ته لنجی است. میدانیم که بر طبق قوانین کشور امکان واردات کالا در سال تا سقف ۶ بار و هر بار تا سقف ۱۵۰۰ دلار بدون پرداخت عوارض گمرک وجود دارد. البته این به شرطی است که کالای وارد شده از بندر مربوطه خارج نشود. قاچاقچیان از این قانون به نفع خود استفاده نموده و کالاهای وارداتی به این طریق را به دست باربران و چتربازان سپرده و با پرداخت حق الزحمه اندک به این افراد کالا را از بنادر خارج مینمایند.
واردات کانتینری
در این روش کالای قاچاق در کانتینرها جاسازی شده و واردکننده قاچاق با ارائه یک اظهارنامه جعلی به شیوهای شبه قانونی کار خود را پیش میبرد. حقیقت این است که ارزیابی تمامی کانتینرها با اشعه ایکس امکان پذیر نبوده و قاچاقچیان نیز بر روی این واقعیت حساب باز میکنند. جالب است بدانید که واردات کانتینری روش محبوب افراد سودجو برای قاچاق کالا از دبی محسوب میشود. در این روش در ظاهر همه چیز قانونی به نظر میرسد. اما واقعیت چیز دیگری است و این اظهارنامههای جعلی سالانه حجم کلانی از کالای قاچاق را به کشور سرازیر میسازند.
کم اظهاری
کم اظهاری نیز بر پایه اظهارنامههای جعلی صورت میگیرد. در این روش صاحب کالا حجم محموله وارداتی خود را به غلط کمتر اعلام نموده و ما به التفاوت آن را به روش قاچاق به کشور وارد میسازد.
واردات از طریق مناطق آزاد مرزی
این نوع واردات از طریق شهرهای مرزی و بنادری چون قشم، کیش، خرمشهر، چابهار، انزلی و… صورت میگیرد. به این ترتیب که کالای قاچاق ابتدا وارد این مناطق آزاد شده و سپس مابقی مسیر را توسط مسافرین یا به صورت جاساز در کانتیرها طی میکند. در حقیقت پس از آنکه کالا در منطقه آزاد ترخیص شد، قاچاقچیان به راحتی میتوانند این کالاها را به روشهای غیرقانونی به نقاط مرکزی کشور انتقال داده و به فروش برسانند.
به کارگیری ظرفیت ترانزیت برای قاچاق کالا
کالای ترانزیت به کالایی اطلاق میشود که با هدف عبور از کشور و صادرات به یک کشور ثالث وارد میشود. بازرگانان فرصت طلب از این فرصت استفاده نموده و کالا را در میانه مسیر تخلیه و یا با کالای دیگر جایگزین میسازند.
مجازات واردات قاچاق کالا از امارات و چین
اما سؤالی که پیش میآید این است که چگونه میتوان با این اعمال مجرمانه در عرصه بازرگانی مقابله نمود؟ به همین منظور قوانینی مختص واردات کالا و تعیین مجازات واردات قاچاق تعریف شده است. مجازات قاچاق کالا را میتوان به صورت زیر خلاصه نمود:
- قاچاق هرگونه کالای ممنوعه یا نگهداری، حمل یا فروش آن طبق ماده ۲۲ این قانون ممنوع بوده و ضبط کالا و مجازاتهای مقتضی زیر را به دنبال خواهد داشت:
- در صورتی که ارزش کالا تا سقف ۱۰ میلیون ریال باشد، طبق ماده ۲۳ و ۲۴ به میزان دو تا سه برابر ارزش کالاهای ممنوعه به واردکنندگان جریمه تعلق میگیرد.
- در خصوص کالاهایی با ارزش ده میلیون ریال تا یکصد میلیون ریال، مجازات قاچاق کالاهای ممنوعه بین سه الی پنج برابر ارزش کالای وارداتی خواهد بود.
- کالاهای با ارزش یکصد میلیون ریال تا یک میلیارد ریال مشمول مجازات حبس به مدت شش ماه تا دو سال و جزای نقدی معادل پنج تا هفت برابر ارزش کالاهای ممنوعه خواهند بود.
- هرگاه ارزش کالای وارداتی قاچاق از سقف یک میلیارد ریال عبور کند، مجازات آن معادل دو الی پنج سال حبس و جزای نقدی معادل هفت تا ده برابر ارزش کالای ممنوعه تعریف میگردد.
هرگونه سود حاصل از قاچاق کالاهای ممنوعه ضبط میگردد. - تمامی وسائط و وسایل به کار رفته به منظور تسهیل قاچاق کالا از سوی مراجع قانونی ضبط میگردد. البته این تنها در صورتی است که صاحب وسیله نقلیه یا خودرو خود فرد قاچاقچی بوده و یا به طور عمدی این وسائط را در اختیار قاچاقچیان قرار داده باشد.
واردات قانونی کالا از دبی و چین با کاوان تأمین
اکنون که مصادیق قاچاق کالا و جریمههای وارده بر هر یک از روشهای واردات غیرقانونی کالا را شناختیم، نوبت به آن میرسد که به سراغ مسیر درست و اصیل واردات کالا رفته و به شما درگاه امن تجارت کالا را معرفی کنیم. میدانید که واردات قاچاق صرفنظر از جریمههای ذکر شده در بالا، موجب از بین رفتن زحمت تولیدکننده و تخریب بسیاری از کسب و کارهای بازرگانی شده و نتایج مخرب آن بر روی اقتصاد کشور غیرقابل جبران خواهد بود. از همین رو لازم است که افراد فعال در حوزه صادرات و واردات از امارات با این میانبرهای خطرناک آشنایی داشته باشند و از آنها اجتناب نمایند.
شرکت کاوان تأمین با سالهای تجربه در زمینه واردات امن و قانونی کالا از دبی و چین بهترین راه حل را پیش روی شما عزیزان قرار میدهد. شما میتوانید همین امروز با کارشناسان خبره در این شرکت تماس گرفته و از راهنماییهای آنان در زمینه واردات و خرید و فروش کالا بهره جویید. این کارشناسان همه روزه پاسخگوی سؤالات تخصصی شما در زمینه بازرگانی بوده و به شما کمک خواهند کرد تا از مسیری مطمئن و امن به تأمین کالاهای مورد نیاز خود بپردازید.