مهم ترین بنادر تجاری امارات برای خرید و واردات

دسته‌بندی: کاوان تامین مگ, مقالات آموزشی|آخرین بروز رسانی: نوامبر 12, 2023|بازدیدها: 2447|
مهم ترین بنادر تجاری امارات برای خرید و واردات

امارات متحده عربی (UAE) با عمان و عربستان سعودی هم‌مرز است؛ این مسئله باعث شده است تا این کشور به یکی از مراکز تجاری مهم برای خرید از امارات و واردات از امارات تبدیل شود. این کشور، همچنین از غرب و شمال به ترتیب با قطر و ایران، مسیر دریایی مشترک دارد و به همین دلیل، بسیاری از تجار ایرانی سعی می‌کنند تا از طریق بنادر تجاری امارات، کالاهای مورد نظر خود را تأمین و به ایران وارد می‌کنند.

اما کدام یک از بنادر امارات متحده عربی برای تجارت کالا از مهم ترین بنادر به شمار می آید؟ برای رسیدن به پاسخ این سؤال، در ادامه مقاله با کاوان تامین همراه باشید تا با مهم ترین بنادر تجاری امارات متحده عربی آشنا شوید.

بنادر تجاری مهم برای خرید و واردات از امارات

بنادر تجاری مهم برای خرید و واردات از امارات

امارات متحده عربی از هفت ایالت شامل: ابوظبی، دبی، شارجه، عجمان، رأس الخیمه، فجیره و ام القوین تشکیل شده است. از این‌رو، شناخت مهم‌ترین بنادر آن می‌تواند بر روی نحوه خرید شما و واردات کالا از امارات تأثیر بگذارد.

بر این اساس، ما در ادامه چند مورد از مهم ترین بنادر تجاری را که از طریق آن‌ها می‌توانید به خرید از امارات و واردات از امارات بپردازید، معرفی می کنیم:

بندر خلیفه (ابوظبی)

این بندر یکی از بزرگ‌ترین بنادر تجاری امارات در جهان است که در شهر ابوظبی قرار دارد و در حال تکمیل برای خدمت‌رسانی به کشتی‌های کانتینری است. بندر خلیفه 91 اسکله دارد که از آن‌ها برای حمل‌ونقل محموله‌های عمومی، کانتینری و فله خشک استفاده می‌شود. این بندر مجهز به ترمینال کانتینری نیمه اتومات و خدمات ردیابی محموله است و از بنادر شاخص آب‌های عمیق به حساب می‌آید.

مینا زاید (ابوظبی)

بندر مینا زاید که با نام بندر زاید شناخته می‌شود، از بنادر شمال شرقی شهر ابوظبی است که دارای 21 اسکله است و ظرفیت جابجایی 900000 تن بار در سال را دارد. این بندر، علاوه بر حمل‌ونقل محموله، محل استقرار چندین کشتی ماهیگیری است که روزانه از بندر حرکت می‌کنند. از آنجایی که این بندر، بیشتر ترافیک کانتینری خود را به بندر خلیفه منتقل کرده است، بیشتر به یک بندر گردشگری تبدیل شده است.

مصفا (ابوظبی)

این بندر از بنادر مهم تجاری امارات در شهر ابوظبی است که به دلیل صنعتی بودن آن، امکانات مسافربری در آن حداقل است و برای جابجایی کشتی‌های باری مختلف مناسب است. این بندر، به عنوان مرکز آموزش دریایی به دریانوردان ممتاز، گواهینامه‌های بین‌المللی ارائه می‌کند.

جبل علی (دبی)

بندر جبل علی، بزرگ‌ترین بندر ساخته شده دست بشر در جهان است که به عنوان بزرگ‌ترین بندر کانتینری بین سنگاپور و روتردام نیز شناخته می‌شود. این بندر، یکی از برترین و مدرن‌ترین بنادر منطقه، مجهز به امکانات روز دنیا است. جبل علی، 67 اسکله دارد و پیش‌بینی می‌شود تا سال 2030 بتواند ظرفیت 50 میلیون TEU را تحمل کند.

مینا رشید (دبی)

بندر مینا رشید یکی دیگر از بندرهای دبی برای خرید از امارات و واردات از امارات است که در سواحل جنوبی خلیج فارس قرار دارد. این بندر در قلب شهر دبی است و این مسئله، آن را برای حمل‌ونقل‌های مسافربری، ایده‌آل می‌کند. بندر رشید، تنها بندر خاورمیانه است که دارای گواهینامه معتبر (ISO-9002) و گواهینامه امنیتی (IMS) است.

منا الحمریه (دبی)

این بندر، یکی از بنادر کوچک شهر دبی است که در نزدیکی بندر رشید واقع شده است و از بنادر مهم مسافربری و تجاری به حساب می‌آید. از ویژگی‌های بارز این بندر، این است که به فرودگاه بین‌المللی و مرکز کنترل گذرنامه دبی نزدیک است.

فجیره

بندر فجیره از بزرگ‌ترین بنادر سواحل شرقی امارات است که به موج‌شکن ساحلی مجهز است و متوسط عمق لنگرگاه 16.5 متر دارد. این بندر به عنوان یک بندر چندمنظوره به حساب می‌آید که در نزدیکی تنگه هرمز قرار دارد و شامل پایانه‌های نفتی است و به عنوان دومین بندر بزرگ نفت کشی دنیا نیز شناخته می‌شود.

رأس الخیمه

این بندر از شمالی‌ترین بنادر امارات است که در رأس الخیمه و در نزدیکی تنگه هرمز قرار دارد و به کشتی‌هایی که از آسیا، اروپا و آفریقا برای واردات و صادرات به این منطقه می‌آیند، خدمت‌رسانی می‌کند. رأس الخیمه علاوه بر بندر اصلی خود شامل بنادر کوچک‌تر به نام‌های منا صقر و منا الجزیره است که به تجارت و حمل‌ونقل کالا می‌پردازند.

خور الفکان (شارجه)

بندر خور الفکان از دیگر بنادر برای خرید از امارات و واردات از امارات است که در شارجه قرار دارد. این بندر، برخلاف بنادر دیگر که ساخته دست بشرند، تنها بندر طبیعی آب‌های عمیق در منطقه است. قرار گرفتن این بندر در خارج از تنگه ناآرام هرمز، آن را به گزینه‌ای مناسب برای حمل‌ونقل محموله‌های بزرگ تبدیل می‌کند. این بندر به دریای آزاد دسترسی دارد و می‌تواند بیش از 1000 کانتینر ریفر را به طور همزمان در خود جای دهد.

مینا خالد (شارجه)

این بندر که به نام بندر خالد نیز معروف است در قلب شهر شارجه قرار دارد. بندر خالد از اولین بنادر منطقه بود که دارای ترمینال کانتینری، پایانه تجارت آزاد و پایانه‌های حمل‌ونقل دریایی (Roll on/off) بود که بعدها از روی آن، الگوبرداری‌هایی در بندرهای جبل علی و زاید صورت گرفت. بندر مینا خالد 12 اسکله دارد که از آن‌ها برای جابجایی محموله‌های عمومی و حمل بارهای دریایی، فله خشک یا مایع استفاده می‌شود.

ما در مقاله ای دیگر، پرسودترین کالای وارداتی از دبی را معرفی کرده ایم.

مزایای خرید و واردات از بنادر امارات

امارات یکی از کشورهایی است که با قرار گرفتن در یک موقعیت استراتژیک، ارتباطات بسیار خوبی در زمینه صادرات و واردات با کشورهای مختلف دارد. به همین دلیل، خرید عمده از امارات و واردات از امارات، فرصتی عالی برای تجار ایرانی است که با وجود تحریم‌های صورت گرفته، بتوانند به سرعت و با کم‌ترین هزینه، مواد اولیه و محصولات مورد نظرشان را از برندهای مختلف تأمین کنند.

ما در مقاله ای دیگر، بازار های عمده فروشی دبی و سایت های عمده فروشی دبی را معرفی کرده ایم.

جمع بندی

لازمه خرید از امارات و واردات از امارات، آشنایی با بنادر مهم تجاری این کشور است که ما در این مقاله، سعی کردیم، بهترین بنادر آن را به شما معرفی کنیم؛ اما برای این که بتوانید مسیر توسعه و رشد تجارت خود را هموار کنید و آن را گسترش دهید، کاوان تامین به عنوان یکی از بزرگ‌ترین واردکننده های عمده و جزئی گروه‌های کالایی مختلف از کشورهای خارجی، شما را در راه رسیدن به اهدافتان یاری کند؛ با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

نیاز به راهنمایی و مشاوره بیشتر دارید؟

نظر شما برای ما با ارزشه
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها