بهترین سایت ها برای خرید از ترکیه
ترکیه یکی از محبوبترین کشورها برای گردشگران، سرمایهگذاران و واردکنندگان ایرانی است. این کشور به دلیل همسایگی با ایران، داشتن موقعیت جغرافیایی استثنائی، قیمتهای بسیار مناسب و ارزش پول نزدیک به ایران، یکی از بهترین گزینههای خرید خارج از ایران است. اگر به دنبال برند خاصی هستید که در حال حاضر در کشور موجود نیست، اگر قیمت آنلاینشاپهای وارداتی برای شما معقول نیست یا به هر دلیلی نیاز به خرید از برندهای اروپایی و ترک دارید، بهترین راه برای شما خرید از سایتهایی است که مخصوص خرید از ترکیه هستند! در این نوشته با هم ۲۰ سایت خرید آنلاین از ترکیه را مرور میکنیم تا خریدی امن، سریع، مطمئن و باکیفیت داشته باشید!
سایت های برتر خرید آنلاین از ترکیه
اگر بهقدری برای خرید از ترکیه عجله دارید که فکر نمیکنید فرصت خواندن این نوشته را پیدا کنید، به طور خلاصه سه سایت برتر برای واردات از ترکیه به ترتیب Trendyol، Hepsiurada و n11 هستند. این سه فروشگاه آنلاین ترک هر کالایی از هر برندی که فکرش را بکنید موجود داشته و خدمات مناسبی را ارائه میکنند. برای خرید از سایت های خارجی و کشور ترکیه در ادامه همراه ما باشید.
Trendyol (Trendyol.com)
Trendyol محبوبترین و معتبرترین سایت خرید از ترکیه است. این وبسایت آنلاین ترکی به کیفیت خوب و خدمات پس از فروش مناسب در زمینههای لوازم الکترونیکی، پوشاک، کیف، کفش، لوازم آرایشی و بهداشتی و حتی خواربارفروشی و تحویل غذاهای آماده معروف است. این سایت همچنین برند مخصوص به خود و تسهیلات ارسال داخلی در ترکیه را نیز دارد و در عرض سه روز الی یک هفته کالا را به دست شهروندان ترک و یک هفته الی سه هفته به مشتریان خارج از کشور میرساند.
Hepsiburada (hepsiurada.com)
Hepsiburada یکی دیگر از چند سایت خرید از ترکیه بسیار موفق و محبوب با ۴٫۵ میلیون نوع محصول است. این سایت به قیمتهای بسیار رقابتی و کیفیت مناسب خود مشهور بوده و اخیراً مانند Trendyol خرید مواد غذایی را هم به لیست خدمات خود اضافه کرده است.
n11 (n11.com)
وبسایت n11 که به عرضه لوازمخانگی و الکترونیکی خود معروف است، بهزودی دهسالگی خود را جشن خواهد گرفت. هزاران برند به نام و معتبر با صدها هزار محصول متنوع در این سایت به میلیونها نفر از شهروندان ترکیه و سایر کشورهای جهان خدمترسانی میکنند. n11 تخفیفهای شگفتانگیز و تسهیلات پرداختی مناسبی دارد و در مناسبهای مختلف نباید از آن غافل شد!
Gittigidiyor
یکی دیگر از سایتهای خرید از ترکیه Gittigidiyor است که توسط eBay خریداری شده است. Gittigidiyor طیف گستردهای از محصولات را با قیمتهایی مناسب و رقابتی ارائه میدهد و مورد اعتماد مردم ترکیه است.
آمازون (amazon.com.tr)
کمتر کسی است که نام فروشگاه بزرگ آمازون را نشنیده باشد. این فروشگاه چهار سال است که در ترکیه تأسیس شده و با وجود پیشینه درخشان آمازون، هنوز نتوانسته رقیبی جدی برای چهار سایت قبلی خرید از ترکیه که معرفی کردیم تلقی شود. اما بااینحال بهتر است که هنگام خرید از آمازون ترکیه قیمتها را با سایر سایتهایی که در این نوشته معرفی شده مقایسه کنید. ممکن است در مواردی قیمتها بهتر باشد!
سایت خرید پوشاک از ترکیه
Boyner
یکی دیگر از وبسایتهای معروف و مطمئن برای خرید لباس و البته کتاب از ترکیه، Boyner است که بهعنوان یکی از بزرگترین فروشگاههای کشور ترکیه نیز شناخته میشود. این برند، لباسهای مخصوص بانوان، آقایان و کودکان را عرضه کرده و در جایجای کشور ترکیه نیز، شعبه دارند.
Mavi
یکی دیگر از برندهای معروف کشور ترکیه، Mavi است که انواع مختلف لباسهای جین را برای بانوان و آقایان و سایر پوشاک را برای نوجوانان و جوانان عرضه میکند. این برند معروف، در کشورهایی مانند آمریکا، کانادا، آلمان، هلند، روسیه و استرالیا نیز محصولات خود را به فروش میرسانند.
سایت های خرید آنلاین از ترکیه برای لوازم الکترونیکی
Vatan
اگر قصد خرید لوازم الکترونیکی مانند موبایل را از کشور ترکیه دارید، vatan میتواند یکی از بهترین گزینههای خرید آنلاین برای شما باشد. این مجموعه، یکی از بزرگترین فروشگاههای لوازم الکترونیکی در ترکیه است که محصولات خود را بهصورت آنلاین و حضوری، عرضه میکند.
Media Markt
Media Markt یک فروشگاه لوازم الکترونیکی آلمانی است که با داشتن ۶۶ شعبه در ترکیه مشغول به فعالیت است.
Teknosa
اگر قصد خرید لوازم الکترونیکی خاصی را دارید، Teknosa میتواند پیشنهادهای مختلفی برای شما داشته باشد! این مجموعه انواع لوازم الکترونیکی از موبایل تا روباتهای خدمتکار را به کاربران خود عرضه میکند.
سایت های خرید آنلاین بلیت از ترکیه
اگر قصد رفتن به مراسمها، کنسرتها یا مکانهای خاصی در ترکیه را دارید، میتوانید از طریق وبسایتهای Biletix، Mobilet و Biletino اقدام کنید! همچنین برای خرید بلیت هواپیما، اتوبوس یا سایر حملونقلها نیز وبسایتهایی مانند Bilet و Obilet را به شما پیشنهاد میکنیم. با استفاده از این سایتها، شما بهراحتی میتوانید زمانهای مختلف برای خرید بلیت را بررسی کرده و گزینه مناسب خود را خریداری کنید.
سایت های خرید لوازم دست دوم از ترکیه
Sahibinden
Sahibinden یکی از بزرگترین فروشگاههای اینترنتی در ترکیه است که با داشتن وبسایتی طبقهبندیشده و منظم، خرید را برای کاربران خود به یک سرگرمی تبدیل میکند. شما در این وبسایت میتوانید انواع کالاها از ماشین تا خدمات را خریده یا به فروش برسانید. همچنین ثبتنام و ثبت پست نیز در این وبسایت رایگان است.
Letgo
یکی دیگر از وبسایتهای خرید وسایل دستدوم، Let go نام دارد که برای خریدهای محلی بسیار مناسب است. با استفاده از این وبسایت، شما میتوانید پستهای مربوط به افراد محله خود را مشاهده کرده، برای دیدن وسیله به محل مراجعه کرده و بعد از اطمینان از سلامت محصول، آن را خریداری کنید.
Dolap
Dolap یکی از وبسایتهای خرید لوازم دستدوم از جمله لباس، کفش، کیف، اکسسوری و سایر وسایل است که با عرضه هزاران محصول و فراهمکردن فضایی امن، استفاده را برای کاربران خود آسان میکند.
سایت های مقایسه قیمت ترکیه
همه فروشگاههای اینترنتی که قبلاً ذکر شد، محصولات مشابهی را ارائه میدهند. این موضوع میتواند شما را گیج کند اینجاست که وبسایتهای آنلاین Cimri و Akakçe به کار شما خواهند آمد. طرز کار این دو وبسایت به این شکل است که به طور خودکار محصولات مشابه فهرست شده در وبسایتهای مختلف را جستجو میکنند و قیمت و ویژگیهای آنها را با هم مقایسه میکنند تا بهترین انتخاب را داشته باشید. پس اگر دفعه بعد بین یک محصول مشابه در دو یا چند وبسایت شک داشتید از این دو وبسایت استفاده کنید تا یک تصمیم خوب بگیرید.
مزیتها و معایب خرید آنلاین از ترکیه
قبل از اینکه بخواهید خرید خود را از وبسایتهای عنوانشده شروع کنید، بیایید مزیتها و معایب این کار را نیز بدانیم.
مهمترین مزیت خرید آنلاین از این کشور، تنوع آن است. کشور ترکیه به دلیل قرار داشتن قسمتی از آن در اروپا، انواع برندهای اروپایی و حتی آمریکایی را در فروشگاههای خود عرضه میکند. این نکته میتواند برای خریداران و کاربرانی که از برندهای خاصی استفاده میکنند، موضوع خوشحالکنندهای باشد.
علاوه بر اینکه کشور ترکیه، فروشگاههای اینترنتی بیشماری برای عرضه محصولات به سراسر کشور خود و سایر کشورها دارد، خدمترسانی عالی آن، از جمله مزیتهای خرید آنلاین از ترکیه محسوب میشود. وبسایتهای ارائهشده، فضایی ساده و استفادهپذیر برای کاربران مختلف را داشته و همه افراد میتوانند بهراحتی، نیازهای خود را بیابند.
همانطور که در کشور ما نیز وجود دارد، در ترکیه نیز فروشگاههای آنلاینی هستند که خدمات و محصولات خوبی را ارائه نمیدهند. همچنین تعداد کمی از فروشگاهها ممکن است با پرداخت پول از طرف شما، کالایی برای شما ارسال نکنند. به همین دلیل میبایست برای انتخاب فروشگاه اینترنتی مناسب، آگاهانه تصمیم بگیرید.
نکاتی برای خرید آنلاین از ترکیه
- تنها از فروشگاههای معتبر و مطمئن کشور ترکیه خرید کنید. تمام وبسایتهایی که در این نوشته برای شما آوردهایم، وبسایتهای معتبر و معروفی هستند که افراد مختلف خرید خوبی را از آنها تجربه کردهاند.
- برخی از این وبسایتها گزینهای برای تغییر زبان ندارند. شما میتوانید با استفاده از گزینه Tramslate to در کروم، زبان وبسایت را به انگلیسی یا فارسی تغییر دهید.
- توضیحات محصول را در هر وبسایت بادقت مطالعه کنید و از شرایط مرجوعی یا خرابی کالا، مطلع شوید.
- گاهی اوقات ممکن است کارتهای اعتباری بینالمللی، بهخوبی عمل نکنند. در صورت امکان، بهتر است از کارتهای اعتباری کشور ترکیه استفاده کنید.
خرید آنلاین عمده از ترکیه
در دهههای گذشته که خرید آنلاین بهاندازه امروز متداول نبود فروشندگان پوشاک، لوازمخانگی و کالاهای اساسی دیگر برای خرید عمده به ترکیه سفر میکردند تا از مزایای یکی از قطبهای فروش عمده جهان استفاده کنند و بهترین اجناس را بهصورت عمده تهیه کنند تا در ایران به فروش برسانند. امروزه با رونق گرفتن فروشگاههای آنلاین و ارسال کالاها بهصورت بینالمللی، بسیاری از واردکنندگان قدیمی اقدام به خرید از ترکیه یا راهاندازی سرویسهایی برای فروش آنلاین و ارسال کالاهای تک و عمده از ترکیه کردهاند. یکی از این سرویسهای باسابقه، کاوان تأمین است که انواع خریدهای عمده و تک از تمامی برندها و انواع کالاها را به سریعترین و مطمئنترین شکل و با قیمت مناسب به دست عرضهکنندگان و خریداران محترم میرساند.