هنگ کنگ، قلب اقتصاد آسیا را ربوده است!

دسته‌بندی: مقالات آموزشی|آخرین بروز رسانی: مهر 3, 1402|بازدیدها: 523|
هنگ کنگ، قلب اقتصاد آسیا را ربوده است!

هنگ کنگ جزیره‌ای خودمختار در جنوب کشور چین می‌باشد. این منطقه به صورت کلی یک شهر کاملا پویا و مستقل است. هنگ کنگ به خصوص در زمینه فعالیت‌های اقتصادی عالی و موفق عمل کرده است. به گونه‌ای که این شهر اکنون قلب اقتصادی آسیا به حساب می‌آید. در ادامه به موضوعاتی نظیر: اقتصاد آسیا و رابطه آن با هنگ کنگ می‌پردازیم. اگر قصد خرید از کشور چین را دارید هنگ هنگ یکی از قطب‌های بزرگ این کشور به شمار می‌آید.

اقتصاد آسیا

وضعیت هنگ کنگ از نظر وضعیت مالی و اقتصادی

هنگ کنگ جزء اصلی‌ترین بازارهای مالی و تجاری آسیا و حتی دنیا می‌باشد. این شهر به گونه‌ای ترکیب شرق و غرب بوده و در آن هم سنت‌های مدرنیته و هم سنت‌های چینی وجود دارد. این موضوع سبب جذب بسیاری از کارآفرینان سراسر دنیا به خصوص کارآفرینان اروپایی به این شهر شده است.

از طرفی به دلیل دسترسی جغرافیایی و تجاری آن به بازارهای منطقه در کنار ارتباطات بین‌المللی و مزایای اقتصادی آن، تبدیل به نقطه اوج اقتصاد آسیا شده است. هنگ کنگ به دلیل داشتن قوانینی خاص، فعالیت‌های مالی و تجاری موفق و نزدیک بودن به بعضی از اقتصاد‌های قدرتمند دنیا، یکی از بهترین مناطق برای ایجاد و یا پیدا کردن فرصت‌های شغلی در آسیا است.

همین مزایا موجب شلوغی بیش از حد فرودگاه بین المللی هنگ کنگ شده است. به طوری که آن را پنجمین فرودگاه شلوغ دنیا می‌دانند. این فرودگاه دارای ۱۰۰ خطوط هوایی با بیش از ۱۸۰ مقصد نظیر: شمال آمریکا، شهرهای اصلی آسیا، اروپا و خاورمیانه می‌باشد. البته حدود ۴۰ مقصد تعیین شده مختص به کشور چین است.

شش بندر اصلی و کشتی‌های مرزی به حمل و نقل، حمل بار و جا به جایی مسافرین در آن سرعت بیشتری می‌بخشد. هنگ کنگ مرکز فعالیت‌های دریایی در جنوب چین بوده و همچنین از مهم‌ترین بنادر دنیا به شمار می‌رود.

اکنون کارآفرینان و سرمایه‌گذاران زیادی تمایل به راه اندازی کسب و کار در خارج از کشور خود به خصوص شهری موفق و با اقتصاد قوی همچون هنگ کنگ را دارند. علاوه بر آن، این منطقه مالیات بسیار کمی از افراد دریافت می‌کند. این مالیات بسته به درآمد فرد از ۲% تا ۱۷% متغیر است.

همچنین برای سرمایه چیزی تحت عنوان مالیات بر درآمد وجود نداشته و هیچگونه مالیاتی برای مزایای تامین اجتماعی دریافت نمی‌کنند.

اقتصاد آسیا

چرا هنک کنگ از محبوبیت بالایی برخوردار است؟

همانطور که در بخش قبل نیز اشاره شد؛ هنگ کنگ یکی از فعال‌ترین مناطق دنیا در زمینه تجارت و اقتصاد می‌باشد. اقتصاد این شهر بر اساس اصول تجارت آزاد، بازارهای آزاد و سرمایه گذاری است. هنگ کنگ علاوه بر جذب کارآفرینان و سرمایه گذاران، گردشگران زیادی را سالانه به خود جذب می‌کند.

دولت این شهر از فعالان اقتصادی، تجاری و کارآفرینان حمایت زیادی کرده و مزایای خاصی برای آن‌ها در نظر می‌گیرند. به همین دلیل یکی از محبوب‌ترین مناطق دنیا به شمار می‌رود.
شاید شما هم در مورد فردی به نام استفانو توردیگلیونه چیزهایی شنید باشید. این فرد حدود هشت سال پیش به صورت تصادفی به هنگ کنگ رفت و متوجه فرصت‌های شغلی بی‌شمار آن‌جا شد. اکنون او در هنگ کنگ دارای شرکتی در زمینه طراحی داخلی و کارمندان ثابت است.
استفنانو توردیگلیونه از سهولت و راحتی کارهای اداری، زیر ساخت‌ها و امکانات عالی آن‌جا بسیار راضی است. هنگ کنگ به گونه‌ای نقطه عطف او در دنیای تجارت شد. او هنگ کنگ را شهری برای تلاش و موفقیت می‌داند.
در سال جاری، با تشکیل بازار واحد و به راه افتادن جامعه اقتصادی اتحادیه ملل آسیا جنوب شرقی (آسه آن)، این منطقه بیش از پیش با عنوان هنگ کنگ قلب اقتصادی آسیا مورد اهمیت واقع خواهد شد. به این ترتیب رابطه هنگ کنگ و آسیا روز به روز مستحکم‌تر و قوی‌تر می‌شود.
همچنین معاون اتاق بازرگانی هنگ کنگ می گوید: علاوه بر چین، بازار آسه آن هم شریک تجاری بزرگ آن‌ها است. در حقیقت بازار آسه آن، دومین بازار تجاری هنگ کنگ می‌باشد. به همین دلیل اروپایی‌ها به راحتی می‌توانند برای گسترش تجارت خود در بازار آسه آن و رسیدن به اهداف مالی و تجاری از هنگ کنگ استفاده کنند.

اقتصاد آسیا
چگونگی رشد اقتصاد آسیا در سال ۲۰۲۱

همانطور که می‌دانید، اقتصاد آسیا یکی از اقتصاد‌های قوی و بزرگ دنیا به حساب می‌آید. اقتصاد آسیا به صورت کلی بر اساس منابع زیاد و تولید انواع مواد ناخالص است. طبق گزارش‌های مجمع آسیایی بوآئو، در سال ۲۰۲۱ شاهد رشد و بهبود اقتصاد آسیا خواهیم بود. آن‌ها همچنین اعلام کردند که با وجود گسترش و همه گیر شدن بیماری کرونا، باز هم اقتصاد آسیا در مقایسه با سایر مناطق دنیا عملکرد بهتری داشته است.

در نشستی با عنوان (پیشبرد پروژه های همکاری و جاده) خاطر نشان شدند که بیش از ۲۰۰ هزار موقعیت شغلی به دلیل حمایت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های مستقیم غیر مالی چین برای کشور‌های شرکت کننده ایجاد شده است. ارزش این سرمایه گذاری‌ها در هفت سال اخیر، بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار آمریکا تخمین زده شده است.

طبق گزارشات و تحقیقات دو اقتصاددان ارشد دفتر تحقیقات اقتصاد کلان آسه آن+ ۳، سه عامل: رقابت بین آمریکا و چین، تعرفه‌ها و تحریم‌های اعمال شده توسط آمریکا تعیین کننده زنجیره ارزش‌های جهانی در آسیا است.

این تعرفه‌ها و تحریم‌ها موجب انتقال بسیاری از شرکت‌های تولیدی چینی به سایر کشور‌های آسیایی به ویژه کشور‌های عضو آسه آن شده است.

کشور‌های عضو اتحادیه آسه آن در یک دهه اخیر به دلیل دنبال کردن صادرات مبتنی بر تولیدات، سرمایه انسانی و ظرفیت فناورانه خود را به روز رسانی کرده است. این موضوع سبب ایجاد موقعیت‌های عالی این کشور‌ها برای ارتقاء در زنجیره ارزش تولید شده است.

در خرداد 30, 1400 منتشر شد|دسته‌بندی: مقالات آموزشی|آخرین بروز رسانی: مهر 3, 1402|بازدیدها: 523|بدون دیدگاه on هنگ کنگ، قلب اقتصاد آسیا را ربوده است!|

نیاز به راهنمایی و مشاوره بیشتر دارید؟

نظر شما برای ما با ارزشه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها