مدت زمان حمل بار دریایی از چین به ایران

دسته‌بندی: کاوان تامین مگ, مقالات آموزشی|آخرین بروز رسانی: مهر 4, 1402|بازدیدها: 825|
مدت زمان حمل بار دریایی از چین به ایران

یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های تجار پیش از اقدام برای واردات کالا از هر کشور مبدا، تحویل به موقع محصولات در مقصد است. به دلیل موقعیت جغرافیایی چین، راه‌های بسیاری نظیر؛ حمل دریایی، حمل ونقل از طریق راه آهن، حمل هوایی و همچنین ترکیبی وجود دارد. اگر قصد وارد کردن کالا از کشور چین به ایران را دارید و می‌خواهید بدانید حمل بار دریایی از چین به ایران چقدر طول خواهد کشید، این مطلب برای شما مفید خواهد بود.

آیا می‌دانید فاصله چین تا ایران چقدر است؟
طی سال‌های گذشته چین توانسته با بسیاری از کشورهای جهان روابط اقتصادی موفقی را برقرار کند، یکی از بزرگ‌ترین بنادر که به این کشور تعلق دارد، بندر تجاری شانگهای می‌باشد که چیزی حدود ۱۸۱ لنگرگاه دارد و از این تعداد حداقل ۵۵ لنگرگاه دارای قابلیت پذیرش کشتی‌هایی هستند که ۱۰۰۰۰ تن ظرفیت دارند. از آنجایی که این کشور از طریق راه‌های آبی با دریاهایی نظیر؛ خلیج کره، دریای زرد، چین شرقی و… در ارتباط است یکی از مناسب‌ترین روش‎‌های منتقل کردن بار از چین به سایر کشورها، از طریق حمل بار دریایی می‌باشد.

صفر تا صد مراحل حمل و نقل دریایی

مرحله اول : اولین مرحله حمل و نقل دریایی از کشور چین به ایران، این است که اسناد و تمام مدارک لازم درباره کالا و جنس ارسالی جمع آوری می‌شود.

مرحله دوم : در این مرحله که کل مدارک به گمرک فرستاده شد، مدارکی همچون پروانه گمرکی، کارت بازرگانی، بارنامه و مدارکی که از سوی نهادها و ارگان‌های قانونی حمل و نقل دریایی ایران به افراد فرستاده می‌شود.

مرحله سوم از حمل و نقل دریایی: زمانی که تمام مدارک مربوطه ارسال شد، به مرحله بسته بندی و بارگیری کالاها می‌رسیم، که این موضوع به بخش صادرات کالا مربوط می‌باشد.

مرحله چهارم: بعد از اینکه به مرحله واردات کالا می‌رسیم، کار کمی دشوار و پیچیده خواهد شد، چرا که هنگام ورود کشتی به بندر، مسئولین و ماموران بهداشت و گمرک برای بازرسی وارد کشتی می‌شود. اگر که کشتی خارجی باشد، مواردی همچون تعداد پرسنل، ناخدای کشتی، پرچم، کالای ممنوعه و … را مورد بررسی قرار می‌دهند. اگر ماموران جنس و کالایی که برای حمل و نقل آن ممنوع می باشد را پیدا کنند، کالاهای غیر مجاز را از کالای مجاز جدا کرده و به انبار مخصوص می‌فرستند.

مرحله پنجم؛ مرحله پایانی حمل و نقل دریایی : بعد از گذرانده شدن مراحل بالا، صاحب بار ابتدا باید تمام کارهای مربوط به ترخیص و آزاد کردن کالای خود را طی کرده و مجوزهای لازم را برای خارج کردن بار از گمرک را دریافت کند.

حمل دریایی از چین به ایران چقدر طول می‌کشد؟

به طور معمول، حمل بار دریایی که یکی از بهترین روش‌ها جهت انتقال است بین ۴۰ تا ۵۰ روز طول می‌کشد. در مسائل مرتبط با انتقال دریایی بار موارد بسیاری هستند که ممکن است مدت زمان انجام کار را به تعویق انداخته و سبب اخلال در روند انتقال شوند. در نظر داشته باشید که پروسه نقل و انتقال از زمان حرکت کردن کشتی‌ که به طور کامل در چین بارگیری شده آغاز می‌شود و تا لحظه تحویل بار در ایران ادامه دارد. سه مورد از مهم‌ترین عواملی که بر مدت زمان حمل دریایی از چین به ایران تاثیر می‌گذارند عبارت اند از: مراحل قبل از بارگیری کشتی از چین، مدت زمان حمل دریایی از چین به ایران و خالی کردن بار و تکمیل روند ترخیص آن.

تاثیر مراحل پیش از بارگیری کشتی بر مدت زمان حمل دریایی از چین

تاثیر مراحل پیش از بارگیری کشتی بر مدت زمان حمل دریایی از چین

یکی از مراحل تاثیرگذار روی مدت زمان انتقال بار از طریق حمل دریایی، انجام مراحل مربوط به پیش از بارگیری کشتی می‌باشد. همانطور که می‌دانید جهت ارسال هر نوع کالا یا محموله‌ای به ایران نیاز به کسب مجوز بارگیری دارید، شما عزیزان می‌توانید جهت انجام این کار از شرکت‌های معتبر کمک بگیرید. این مرحله شامل اقداماتی همچون؛ تنظیم کردن قرارداد با شرکت‌های حمل و نقل، دریافت بار براساس نوع آن، تکمیل مراحل اداری و گرفتن بارنامه و کارهای گمرک می‌باشد. کارشناسان شرکت کاوان تامین می‌توانند با انجام کلیه امور تجاری مربوط به انتقال بار در چین و دریافت مجوزهای لازم، در ارسال سریع کالا و کاهش مدت زمان آن در کنار شما مشتریان عزیز باشند.

عوامل مختلف موجود در مسیر از مبدا تا مقصد چه تاثیری بر زمان حمل بار دریایی دارند؟

همانطور که گفته شد، بعد از امور اداری و گمرک، عوامل موثر در مسیر بار می‌توانند تاثیر بسیاری بر طول مدت ارسال آن داشته باشند. برخی از این عوامل شامل موارد زیر می‌شوند:

  • ممکن است کشتی برای دریافت و اضافه کردن بار به مدت چند روز در محل خاصی توقف کند که این کار تاثیر مستقیمی روی زمان حمل بار خواهد گذاشت.
  • از دیگر مواردی که در بخش مسیر ارسال بار مهم است، در نظر گرفتن این موضوع است که کشتی بارگیری شده دقیقا از کدام یک بنادر چین حرکت خود را آغاز می کند.
  • آب و هوا از دیگر مسائل تاثیرگذار روی مدت زمان حمل بار دریایی می‌باشد، چرا که در صورتی که شرایط جوی مناسب نباشد، کشتی قادر به حرکت نخواهد بود.
  • مسائل سیاسی روز، تحریم‌ها، پاندمی بیماری‌ها و… از دیگر عواملی هستند که بروز هر یک می‌تواند روی مدت زمان انتقال بار موثر باشد.

مسیر انتقال حمل بار دریایی

خالی کردن بار و تکمیل فرآیند ترخیص کالا

این بخش که آخرین مرحله هم محسوب می‌شود، نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند؛ چرا که بارها پیش آمده که بار مربوطه در مدت زمان استانداردی رسیده است اما همچنان موفق به ترخیص آن نشده‌اند. پیشنهاد کارشناسان ما به شما عزیزان این است که اگر تسلط کافی بر امور گمرکی و ترخیص کالا را ندارید، حتما جهت انجام اصولی ترخیص کالا در سریع‌ترین زمان ممکن با کارشناسان کاوان تامین در ارتباط باشید!

هزینه حمل بار دریایی از چین به ایران

هزینه حمل بار دریایی از چین به ایران چقدر است؟

اگر شما هم قصد انتقال بار را داشته باشید قطعا یکی از سوالاتی که ممکن است ذهنتان را مشغول کرده باشد، چگونگی محاسبه هزینه حمل بار از چین است. بهتر است بدانید که برای انجام این کار نمی‌توان مبلغ مشخصی را تعیین کرد چرا که به عوامل مختلفی بستگی دارد. برای درک بهتر این موضوع، برخی از عوامل موثر روی هزینه حمل بار دریایی از چین را برشمرده‌ایم که شامل موارد زیر می‌شود:

  • ابعاد و نوع کانتیرهای حامل بار
  • میزان حساسیت کالاهای ار سالی
  • کیفیت خدمات دریافتی از شرکت مورد نظر
  • مفاد ذکر شده در قرارداد بین فروشنده و خریدار
  • میزان هزینه‌های مربوط به گمرک
  • زمان حرکت کشتی و حمل بار

در صورت تمایل به دریافت خدمات شرکتی معتبر در زمینه حمل بار دریایی از چین به ایران می‌توانید از مزایای مجموعه ما بهره‌مند شوید. در نظر داشته باشید که تیم ما از زمان شروع پروسه تا بارگیری و ترخیص کامل بار در ایران شما عزیزان را همراهی خواهند کرد.

پیشنهاد مطالعه: مقاله‌ی خرید عمده از چین

در خرداد 5, 1400 منتشر شد|دسته‌بندی: کاوان تامین مگ, مقالات آموزشی|آخرین بروز رسانی: مهر 4, 1402|بازدیدها: 825|بدون دیدگاه on مدت زمان حمل بار دریایی از چین به ایران|

نیاز به راهنمایی و مشاوره بیشتر دارید؟

نظر شما برای ما با ارزشه

5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها